Om os

Om Green Gaia

 

Vi er en mindre anlægsgartnervirksomhed, der har sit udspring i skovbruget, og et af kerneområderne er arbejde med træer, ikke kun træfældning og beskæring, men også rådgivning i forbindelse med plantning, pasning og risokovurdering af større træer.

 

Med 15 år i branchen, har vi en bred erfaring når det kommer til grønt vedligehold of anlæg af udearealer for både private og ervervskunder. Vi leverer altid en professionel service, men gerne lidt grønnere, vi rådgiver gerne omkring løsninger der giver bedre miljø både for mennesker og natur. 

 

Vi leverer legepladser og legeredskaber, så vidt muligt i naturmaterialer, vi har etableret et stærkt team af dygtige håndtværkere, arkitekter og ingeniører, der er klar til at give det bedste bud  på jeres projekt. Vi går ikke efter prestigeprojekter. Vores erfaringen er, at den gode legepads er en hvor indretning lokalitet og reskaberne går op i en højere enhed, vi levere unikke legepladser tilpasset kunden og områdets behov.

 

De seneste år, har vi deltaget i projekter omkring indendørs legerum og pædagogisk indretning i børnehaver og skoler, hvor vi har leveret møbler og større installationer. Det er et område vi følger med stor interesse, og vil udforske mere i den kommende tid.

 

I vores engangement i opgaver ude som inde, søger vi af få æstetik og fuktion til at arbejde sammen, og levere den bedste og mest holbare løsning til kundes behov.

 

Alexander, indehaver af GreenGaia, laver i tillæg små workshops, både for børn og voksne, her er der fokus på naturen, læring igennem praktisk arbejde og de gode oplevelser.

 

Workshop_GreenGaia

Find os

Addresse: Skeevej 42, 4370 Store Merløse

Email: kontakt@greengaia.dk

Telefon: 61 69 16 81

Facebook: Green Gaia dk

Cvr.nr: 29460027

Copyright © All Rights Reserved

Åbningstider

Mandag til Torsdag: 7.30 - 17.30

Fredag: 7.30 - 15.00

Links

Hjem  |  Om os  |  Billeder 

Kontak